Online Házaskurzus

A regisztráció lezárult. Ha érdekelnek hasonló eseményeink, akkor küldj emailt az info kukac alpha.org.hu címre, és értesíteni fogunk!

Kedves Szolgáló Testvérünk!

Az Alpha Alapítvány célja, hogy segítse a gyülekezeteket, hogy betölthessék a Nagy Parancsolatot. Ugyanakkor szeretnénk most úgy is segíteni, hogy azok, akik a frontvonalban szolgálnak, lehetőséget kapjanak arra, hogy egy kicsit magukra figyeljenek, és a saját házasságukkal foglalkozzanak. A Házaskurzus egy olyan 7 alkalomból álló sorozat, amikor időt tölthetsz a házaspároddal, és a kapcsolatotok különböző területeit átbeszélve jobb lehet a kapcsolatotok.

Ezért szeretettel hívunk online Házaskurzusunkra, mely kedd esténként 20:00-22:00 között lesz a következő időpontokban:

1.2022. október 18.
2. 2022. október 25.
3. 2022. november 1.
4. 2022. november 8.
5. 2022. november 15.
6. 2022. november 22.
7. 2022. november 29.

A Házaskurzust online tartjuk, Zoom felületen, melyhez a csatlakozási linket regisztráció után küldjük el. Igyekszünk a hívást úgy beállítani, hogy senki ne láthassa, kik vannak jelen, így nem kell arra figyelned, ki ismerhet Téged és teljes figyelemmel a társad felé tudsz fordulni.
Szeretnénk, ha ez valóban ajándék lehetne a résztvevőknek, ezért nincs részvételi díj, sőt, a kurzus fontos kellékét, páronként 2 Naplót is ingyenesen biztosítjuk számotokra. Egyedül a postázásban kérjük hozzájárulásotokat, illetve előre egyeztetett időpontban a NApló az irodánkban átvehető. A jelentkezéshez ezért nagyon fontos a pontos (otthoni) cím megadása, kérlek figyelj ennek helyes kitöltésére.

Szeretettel várunk, jelentkezz most!

Az eseményre történő regisztrációval tudomásul veszed, hogy személyes adataidat az Alpha Alapítvány kezeli a Házaskurzus időtartama alatt. Személyes adataidat csak ezzel az eseménnyel kapcsolatban használjuk fel, beleértve az esemény utáni visszajelzés kommunikálását.

Ha ez az időpont nem felel meg számodra, akkor már előre jelezzük, hogy 2023. április 18-tól Budapesten személyes jelenléttel tartott Házaskurzust tervezünk. Ha ez érdekel, akkor kérlek emailben jelezd az info@alpha.org.hu email címen.

Regisztráció lezárult.

www.alpha.org.hu